OIVADELI
- palvelua suurella sydämellä

Juhlatila AITIO

AITIO Business Park , 8 krs

Mannerheimintie 113, 00280 Helsinki

                                         

Syntymäpäivät, häät. rippijuhlat, valmistujaiset, mitä ikinä keksitkin juhlia - Juhlatila AITIO tuo oikean tunnelman kaikkiin elämän pieniin ja suuriin hetkiin.

AITIO Business Parkin 8. kerroksessa sijaitsevassa AITIO juhlatilassamme on erinomaiset tilat ja maisemat järjestää niin yritystilaisuudet kuin  oman elämän suuret ja pienet juhlahetket.

Tilan tunnelmaa lisää juhlatilan mittainen ulkoterassi, josta on upeat näkymät Helsingin ylle. Ilta-aurinko antaa huikean taustan valokuville muistojen albumiin,

Tilaan mahtuu 170 henkilöä - mutta parhaimmillaan tila on 80  - 140 hengen tilaisuuksissa, jos haluat istua pöytien ääressä ja tilan tanssille. Tilan etuosassa on esiintymislava orkesterille. Tila on muokattavissa myös pienemmille tilaisuuksille ja juhlille.

Tilan varusteisiin kuuluu mm. äänentoistolaitteet, projektori sekä valkokangas. Ilmainen nettiyhteys on käytettävissä.

Meille voi tuoda omat juomat - ruokatarjoomasta vastaa Oivadelin ammattitaitoinen henkilökunta, Meillä on valmiita menuja, mutta ne on täysin räätälöitävissä teidän toiveiden mukaisiksi. Omat toiveet huomioidaan.

Tilavuokra  viikonloppuna  on 2000 €. Hinta pitää sisällään tilan käytön juhlapäivänä klo 12,00 -02.00,pöytien asettelun haluttuun muotoon, astiaston käytön sekä pöytien kattamisen toiveiden mukaisesti. Myös tilan perussiivous tilaisuuden jälkeen sisältyy tilavuokraan,

Tilaa on mahdollista tulla koristelemaan jo edellisenä päivänä,  Omien somisteiden noutaminen tapahtuu ensimmäisenä arkipäivänä, Tila on käytössä myös klo 02.00 jälkeen, mutta siitä on sovittava etukäteen eli meillä ei ole aikarajoja - voitte juhlia vaikka aamuun! 

Varausmaksu viikonlopun tapahtumiin on 600,00 € ja se peritään tilavarauksen yhteydessä - sitä ei palauteta, jos tilaisuus perutaan asiakkaan puolelta. Tilaisuuden voi tarvittaessa siirtää toiseen ajankohtaan samalla lisäkustannusta.

Varausmaksu pitää sisällään yhden käynnin juhlatilassa ennen tilaisuutta esim somistussuunnitelmaa varten. Tämän lisäksi se sisältää suunnittelupalaverin yhdessä Oivadelin henkilökunnan kanssa, n kuukausi ennen tilaisuutta.

Juhlatila AITIO oli v. 2019 finaaliehdokkaana Love me do- häätapahtumassa Vuoden juhlatila-kategoriassa. 

Tervetuloa tutustumaan tilaan! Ota yhteyttä niin sovitan tapaaminen.


 

Buffet 2
Buffet 2
Jani 1
Jani 1
Aitio juhlatila
Aitio juhlatilaMITÄ MIELTÄ ASIAKKAAT OVAT OLLEET MEISTÄ:

" Pidimme 95 hengen häät, ruoka oli aivan erinomaista kakkua ja iltapalaa myöten, kaikki vieraat kehuivat. Palvelu erinomaista ja paikka mitä mahtavin5/5"  - Riina Haapaharju                        

"Meillä oli syys häät joita juhlittiin aamu neljään asti. Tila on jo sellaisenaan yksinkertaisen tyylikäs ja pienellä koristella siitä sai mahtavan. Juhlatila sijaitsee 8:ssakerroksessa ja siinä on iso terassi huikeilla näkymillä. Järjestelyt paikan kanssa sujui todella hyvin ja henkilökunta oli oikein mahtava ja saivat häistämme ikimuistoiset. Sitten ruoka joka oli todella hyvää. Kaikki toiveeni runsaan alkupalabuffan kanssa toteutettiin ongelmitta ja ruoka todella ylitti kaikki odotukset ja sitä kiitteli kaikki vieraat. Iso suositus kyllä annettava OivaDeli Aitiolle."      Juha Grundström

Tila oli täydellinen meidän häillemme, henkilökunta ihana ja osaava, meidän ei tarvinnut kuin nauttia päivästä! Näköala todella kaunis, ruoat maistuvia, vierailtakin sai täydet pisteet! Kaikki sujui moitteettomasti ja helposti, ei voi kuin suositella!
- Jonna Honkanen (25. toukokuuta 2021) 

Kiitos kun teitte meidän päivästämme onnistuneen ja ikimuistoisen. Emme olisi voineet toivoa parempaa ja sujuvampaa juhlaa. Kaikki toimi hienosti, ja myös meidän vieraat viihtyivät mainiosti.  Katariina ja Joni (4. lokakuuta 2021)

Vuokrasimme tilan lokakuisille häillemme, ja emme voisi olla tyytyväisempiä! Kaikki sujui todella mallikkaasti, ja kommunikointi talon väen kanssa oli nopeaa ja sujuvaa. Juhlien aikana henkilökunta työskenteli hienosti ja "huomaamattomasti" porukkamme tahtiin ja sen mukana. Meille tärkeintä oli juhlien rentous, stressittömyys ja vaivattomuus, ja tämän todella saimme. Lämmin kiitos vielä ikimuistoisista juhlista koko porukalle! (Katariina L.)

Juhlat oli upeat, ruoka taivaallista, tarjoilijat ihania ja kaikki sujui kun tanssi! Vieraat kiittelivät ja ihastelivat myös kaikkea ja kaiken sujuvuutta! ( Essi  7. toukokuu 2022)

Kiitos tuhannesti kaikesta mitä teitte häidemme eteen. Saimme jotakin paljon enemmän, mitä oltaisi osattu odottaa. Ruoka oli myös todella herkullista. ( Karoliina ja Janne 5/2022)


 

BUFFET-MENUEHDOTELMIA
Menuehdotelmat ovat muokattavissa toiveidenne mukaisiksi
BUFFET 2023.pdf (489.77KB)
BUFFET-MENUEHDOTELMIA
Menuehdotelmat ovat muokattavissa toiveidenne mukaisiksi
BUFFET 2023.pdf (489.77KB)

 


PIENEEN NÄLKÄÄN
Tilaisuuden alkuun tai yöpalaksi - ehdotelmat löydät täältä
Pieneen nälkään 2023.pdf (320.19KB)
PIENEEN NÄLKÄÄN
Tilaisuuden alkuun tai yöpalaksi - ehdotelmat löydät täältä
Pieneen nälkään 2023.pdf (320.19KB)

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!    

 • Juhlatila AITIO
 • Aitio Juhlatila juhlakunnossa
 • Buffet
 • Sali koristettuna
 • Sali koristettuna
 • Kattausmalli
 • Juhlatila esiintyjäkorokkeelta katsoen
 • Parvekemäkymä illalla
 • Auringon laskiessa terassilla _kuvaaja-AnniJaakkola
 • Vain me kaksi
 • Haatfi_TOP50_nelio
 • Häät lehti lokakuu 2020/2021
 • Hääpaikkafinaalipaikka 2019


Pyydä tarjous
myynti@oivadeli.fi

 


Posti
Puhelu
Kartta
Tietoja
Instagram