OIVADELI
- palvelua suurella sydämellä

OIVADELI OY

Oivadeli Oy on helsinkiläinen perheyritys, jossa kunnioitetaan asiakasta, rakastetaan ruokaa ja tehdään sitä suurella sydämellä paikan päällä - olipa kyse sitten lounasruuasta tai hääjuhlien juhlaillallisesta.

Yrityksen toimintaperiaatteena on asiakaslähtöisyys, vastuullisuus sekä    ruuan ja palvelun korkea laatutaso.

Yrityksen on perustaja Jani Honkanen, on cateringalan vahva ammattilainen, joka on ollut monessa mukana. Janilla on laaja osaaminen niin lounasruuan kuin juhlaillallisen ja tapahtumacatering alalta. Nämä osaamisalueet Jani on ottanut yrityksensä palvelutarjoomaan.

Näiden palveluiden lisäksi Oivadeli Oy tarjoaa aulapalveluita, astia- ja somistevuokrauspalveluita.

Oivadeli Oy:n Jani perusti vuonna 2013. Ensimmäisen ravintolan Jani perusti Vantaalle Tammistoon, mutta luopui siitä, kun aloitti AITIO Business Parkin henkilöstöravintolan ja juhlatilan vetäjänä v, 2017

Janin kanssa toiminnassa on mukana Nina-puoliso sekä kuusi palkattua työkaveria.

 

  


AJANKOHTAISTA


Takaisin yleiskatsaukseen

10.01.2021

KOKOUSTILAT EDULLISESTI TAMMI-HELMIKUUSSA

Tammi- ja helmikuun ajan kokoustilat ilman tilavuokraa puolipäivä palavereihin, jos tilaatte kokoustarjoilut sekä nautitte lounaan lounasbuffetista, osallistujia min 10 henkilöä-
Juhla- / kokoustila AITIOn tilavuokra -50% kokopäivän palavereihin, jos tilaatte kokoustarjoilut sekä nautitte lounaan lounasbuffetissa. Osallistujia min 10 henkilöä.
KYSY LISÄÄ myynti@oivadeli.fi . Tarjous koskee uusia tilavarauksia.



Takaisin yleiskatsaukseen








                                

 






                     



Posti
Puhelu
Kartta
Tietoja
Instagram